“BAŞKAN SELAHATTİN TÜRKMEN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI”

• 10.04.2024

İslahiye Ticaret Odası Başkanı Selahattin TÜRKMEN Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. Mutlu ve huzurlu bir Ramazan Bayramı dileyen Başkan TÜRKMEN;

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, bir bayrama daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

Selahattin TÜRKMEN
İSTO Yönetim Kurulu Başkanı

• “BAŞKAN SELAHATTİN TÜRKMEN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI”