İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Başkanın Mesajı

 

SAYGI DEĞER HEMŞERİLERİM;

 


İslahiye’li  olmanın  bir  ayrıcalık  olduğunu  bilen  herkesi  ve  değerli esnaf camiasını saygı ve sevgiyle selamlıyorum.Hazırladığımız bu çalışmada turizmin Türkiyede’ki parlayan yıldızı islahiye’mizi tanıtmayı amaçladık. Gelecek nesillere bir kültür mirası bırakmayı amaçladığımız bu hizmet, İslahiye’mizin tarihi, coğrafi ve ta- biat harikası doğal güzelliklerini gözler önüne sermesi bakımından, yöremizin tanıtımına destek olacak niteliktedir. İstiyoruz ki başlattığımız bu kültür girişiminde İslahiye insanı geçmişine sahip çıkmanın haklı gururunu ve onurunu yaşasın.

Bu düşünce ile İslahiye Ticaret Odasının hizmet kalitesini arttırmak amacı ile  İlçemizin  ve Odamıza bağlı Nurdağı ilçesinin gelişim hızı ve ticaretinin artması nedeni ile mevcut hizmet binamızın yetersiz kalması ve ilçemizde  yeterli kapasitede sosyal tesis bulunmaması gibi nedenler- den dolayı 2009 seçimlerinde beraber kurmuş olduğumuz ekip ve daha önce görev yapan başkanımız ve ekibinin de desteğini alarak bugünkü yeni hizmet binamızı  ve sosyal tesislerimizi  faaliyete geçirmiş bulunmaktayız.

Yeni hizmet binamızın yapımında maddi ve manevi destekte bu- lunan başta TOBB’ye oda yönetim kurulumuza oda meclis başkanı ve meclis  üyelerimize, odamıza kayıtlı üyelerimize, ve uzaktan yakından bize desteğini esirgemeyen değerli iş adamlarımıza sonsuz şükranlar sunar.
Bu inanç içerisinde hazırladığımız yayına destek olan, İslahiye’nin tanıtımı için katkıda bulunan tüm dostlara teşekkür eder, değerli esnafımıza bol kazançlı mesailer dilerim.
 

 

                                                                                                                                                                                                                                               Sayıgılarımla;

 

                                                                                       

 

                                                                                                       Selahattin TÜRKMEN
                                                                                                                                   

                                                                                                                                          İslahiye Ticaret Odası
                                                                                                                                        Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç