TOBB İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri

• 04.10.2023

İslahiye  Ticaret Odası  TOBB İl Kadın ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitelerinin Seçimleri 19 EKİM 2023 PERŞEMBE günü 10.00-17.00 saatleri arasında Odamız servis katında gerçekleştirilecektir.

Söz konusu kurulların icra komitesi üyeliğine aday olabilme şartlarını taşıyanlara ilişkin seçmen listeleri 03 EKİM 2023 SALI günü Odamız hizmet binasında bulunan ilan yerine de asılmak suretiyle duyurulmuştur.

İcra Komiteleri üyeliği adaylık başvuruları, 11 EKİM 2023 ÇARŞAMBA gününden itibaren aşağıda yer alan dilekçe örneği ve ekinde aday olabilme şartlarını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 17. EKİM 2023 SALI günü mesai bitimine kadar Odamıza yapılacaktır.

İcra Komitesine aday olabilme şartını sağlayan üyelere ilişkin liste 18 EKİM 2023 ÇARŞAMBA günü Oda hizmet binamızda ve web sayfamızda yayınlanacaktır.

Seçimin yapılacağı, Odamız tarafından seçmen listelerini incelemek, ilgili mevzuata uygun olarak seçimin yürütülmesini sağlamak üzere, Odamız personellerinden bir başkan ve iki  üyeden oluşan üç kişilik seçim sandık kurulu oluşturulacaktır.

Seçimde sadece seçmen listesinde ismi bulunan kişiler oy kullanabilecektir, vekâleten oy kullanılması mümkün değildir.

İlgili mevzuat kapsamında Odamız Yönetim Kurulu tarafından karara bağlanması gereken itirazlar Odamız evrak servisine, Merkez Seçim Kuruluna yapılacak itirazlar ise TOBB Girişimcilik Müdürlüğü’nün girisimcilik@tobb.org.tr e-posta adresine ulaştırılacaktır.

TOBB İl Kadın Girişimciler ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları üyelerimize önemle duyurulur.

Seçim Tarihi      : 19 EKİM 2023 PERŞEMBE
Seçim Saati        : 10.00 - 17.00
Seçim Yeri          : İslahiye Ticaret Odası Toplantı Salonu

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ

Seçmen Sayısı                                             :15

Seçilecek İcra Komitesi Üye Sayısı           :   1

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ

Seçmen Sayısı                                             : 10

Seçilecek İcra Komitesi Üye Sayısı          :   1

ODA/BORSA ADI

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SAYISI

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SAYISI

GAZİANTEP TİCARET ODASI

GAZİANTEP SANAYİ ODASI

GAZİANTEP TİCARET BORSASI

NİZİP TİCARET ODASI &NİZİP TİCARET BORSASI

İSLÂHİYE TİCARET ODASI

İSTO TOBB İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Seçmen Listesi İçin Tıklayınız.

İSTO TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Seçmen Listesi İçin Tıklayınız.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Adaylık Başvuru Dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Adaylık Başvuru Dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.