İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

  • 25.03.2022
  • islahiye
Odamız  hizmet binasında  gerçekleşen Küçük ve Orta ölçelikli işletmelerin Kosgeb kapsamında sunulan desteklerden yararlanmalarının arttırılması amacıyla düzenlenen Toplantıya, Kosgeb Gaziantep İl Müdürü Muhammed Paksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Gelebek , Genel Sekreter Haşim Erdoğan ve İslahiye’deki işletme sahipleri katıldılar.

Kosgeb Gaziantep İl Müdürü Muhammed Paksoy, Üyelerimiz ve  Katılımcılara   Kosgeb’in Küçük ve ortaölçekli işletmelere yönelik olarak sunduğu destekler hakkında bilgi vererek, Kosgeb’in son desteği İlave istihdam desteği başvurularının 31 Mart’ta sona ereceğini söyledi.

Kosgeb Gaziantep İl Müdürü Muhammed Paksoy kendisinin de bir ilçede dünyaya geldiğini ifade ederek, Gaziantep merkezde işletmelerimiz desteklerden yararlanıyorlar.Ben en ücra ilçelerimizdeki işletmelerimizin de bu desteklerden yararlanmalarını istiyorum.” Dedi.

Kosgeb Gaziantep İl Müdürü Muhammed Paksoy’un sunumu sonrasında karşılıklı soru cevap bölümüne geçildi. Üyelerimiz  ve katılımcılarımız  Kosgeb destekleri ile ilgili akıllarına takılan konularda sordukları soruların cevaplarını aldılar. Toplantı  sonrasında  yapılan birebir  görüşmeler ile  destekler konusunda  detaylı bilgi  aldılar.

toplantı sunumu için tıklayanız
  • KOSGEB DESTEKLERİ  BİLGİLENDİRME  TOPLANTISI  YAPILDI
  • KOSGEB DESTEKLERİ  BİLGİLENDİRME  TOPLANTISI  YAPILDI
  • KOSGEB DESTEKLERİ  BİLGİLENDİRME  TOPLANTISI  YAPILDI
  • KOSGEB DESTEKLERİ  BİLGİLENDİRME  TOPLANTISI  YAPILDI

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç