İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

GAZİANTEP İLİ AKADEMİK DANIŞMAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

  • 13.09.2021
  • islahiye
GAZİANTEP İLİ AKADEMİK DANIŞMAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 81 İlde uygulamaya konulan "Akademik Danışman Projesi" kapsamında, Gaziantep ve ilçelerinde faaliyet gösteren oda ve borsa genel sekreterleri, İslahiye Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda bir araya geldi.
Gaziantep İl/İlçe Oda ve Borsa Akademik Danışman Toplantısında genel sekreterler, yürütülen faaliyetler ve iş birliği olanakları hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Toplantıya, TOBB Akademik Danışmanı Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt, Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreteri Yusuf İzzettin İymen, Gaziantep Ticaret Borsası Genel Sekreteri Özgür Bayram, Nizip Ticaret Odası Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu ,Nizip Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mehmet Eray Ölçal ve İslâhiye Ticaret Odası Genel Sekreteri Haşim Erdoğan katılım sağladı.
  • GAZİANTEP İLİ AKADEMİK DANIŞMAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç