KAMUOYUNA VE ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR- HİZMET SAATLERİMİZDE DEĞİŞİKLİK

• 23.03.2020

COVID-19 (Corona Virüs) Salgınından korunma ve yaygınlaşmasını önlemek için alınan kurumsal tedbirler kapsamında, Gaziantep’te faaliyet gösteren tüm Oda ve Borsalar çalışma saatlerinde düzenlemeye gitmiştir.

Yapılan düzenleme çerçevesinde ''İslahiye Ticaret Odası'' , “Gaziantep Ticaret Odası”, “Gaziantep Sanayi Odası”, “Gaziantep Ticaret Borsası”, “Nizip Ticaret Odası” ve “Nizip Ticaret Borsası” 24 Mart 2020 (yarın) tarihinden itibaren 10.00 – 12.00 ile 13.00 – 16.00 saatlerinde hizmet verecektir.

Dünyamızı etkisi altına alan bu salgının bir an evvel son bulması temennisiyle, sağlıklı günler diler, alınan tedbirlerin uygulanmasına göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için teşekkür ederiz.

• KAMUOYUNA VE ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR- HİZMET SAATLERİMİZDE DEĞİŞİKLİK