TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLUNUN KAHRAMANMARAŞ ZİYARETİNE KATILDIK.

• 10.02.2020

Türkiye  Odalar  ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 100. yılı ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından verilen Fahri Doktora  törenlerine katıldı.

Türkiye  Odalar  ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU Üniversitedeki törenin ardından Kahramanmaraş Valiliği Ziyareti ve Kmahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasındaki İş Dünyası Müşterek İstişare Toplantısına  Katıldı.

İslahiye  Ticaret Odası  Olarak  Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin TÜRKMEN, Genel Sekreterimiz Haşim ERDOĞAN programlara  katılım sağladı.

• TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLUNUN KAHRAMANMARAŞ ZİYARETİNE KATILDIK.