GTO'DAKİ SANAYİ SİCİL BELGESİ VE YILLIK İŞLETME CETVELİ TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI

• 03.01.2020

SANAYİ SİCİL BELGESİ VE YILLIK İŞLETME CETVELİ GTO’DA ANLATILDI

Üretim faaliyetlerinde “Sanayi Sicil Belgesi” ve “Yıllık İşletme Cetveli” hakkında bilinmesi gerekenler Gaziantep Ticaret Odasında düzenlenen bir toplantıyla anlatıldı.

GTO ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, Sanayi Sicil Belgesi, Yıllık İşletme Cetveli işlemleri, vize işlemleri ve idari para cezası gerektiren durumlar uzmanlar eşliğinde ele alındı.

Toplantıya  Odamız  adına Genel  Sekreter  Haşim ERDOĞAN katılım sağladı.

• GTO'DAKİ SANAYİ SİCİL BELGESİ VE YILLIK İŞLETME CETVELİ TOPLANTISINA  KATILIM SAĞLANDI