İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Politikamız

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Politikamız
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Politikasının amacı, güçlü ve kurumsal altyapısı ile Odanın hizmetlerinde teknolojik yenilikleri takip ederek, Üyelerine dünya standartlarında hizmet vermek, Üyelerin mesleki etkinliklerini kolaylaştırmaktır.  Odanın istikrarlı büyümesi ile uluslararası kimliğe ulaşması için sunduğu hizmet anlayışında kaliteyi kılavuz edinmek ve kalite düzeyini gelişen teknoloji doğrultusunda revize etmektir.
Bilgi ve İletişim Teknolojilerini etkin ve verimli bir biçimde kullanarak politikanın uygulanabilmesini sağlanmaktadır. Bu politika ile Oda hizmetlerinde en güncel yazılımlar, en güncel sistemler ve en güncel teknolojiler kullanılmasının sağlanması amaçlanmaktadır.
Yine bu politika ile Oda çalışanlarının teknoloji kullanım yetkinliklerinin artırılması, Odanın Bilgi İşlem altyapısının sürekli güçlü ve güncel olmasının sağlanması, felaket senaryolarına hazır bir altyapının mevcudiyetinin sağlanması amaçlanmaktadır.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Politikası ile Odanın lisanslı yazılım kullanması, internet trafiğinin kontrol altında tutulması, 5651 Sayılı Kanun ve bu kanun uyarınca çıkarılan yönetmeliklere uygun hareket edilmesinin sağlanması disipline edilmektedir.

Politikalarımız

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç