İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

Başkanımızdan 1 Kasım Seçimleri Mesajı

  • 02.11.2015

İslahiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin TÜRKMEN   1 Kasım genel seçimlerinin tarihi bir seçim olduğunu belirterek, ‘’Türkiye’de yeni bir sayfa açıldı. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz Türkiye genelinde demokratik bir ortamda gerçekleşen seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olması  temennisinde bulundu.

 

Halk iradesinin sandığa yansıdığını ve halkın tek başına iktidar isteğini oylarıyla bir kez daha güçlü  şekilde ortaya koyduğunu kaydeden TÜRKMEN, "Milletimiz geleceğini yakından ilgilendiren önemli  bir seçimi geride bıraktı. Bu günden itibaren sandıktan çıkan milli iradeye saygı gösterip, güçlü Türkiye olgusuyla birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe hareket etmemiz gerekiyor .

 

Başta ekonomi olmak üzere yarım kalan birçok konuda reform hareketlerinin zaman kaybedilmeden biran önce devam etmesi gerektiğini’’  vurgulayan TÜRKMEN  değerlendirmelerini şöyle sürdürdü:


“Önümüzde yeni bir süreç ve yeni bir dönem var.  Siyasi istikrar, ekonomik  istikrarı da beraberinde getirecektir. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekir. Belirlenen 2023 hedeflerine  ulaşmamız için hepimize büyük görevler ve yükümlülükler düşmektedir. Bu vesile ile  Ülke genelinde büyük bir demokratik olgunluk, huzur ve barış içerisinde seçim sürecinin tamamlandığını ifade ederek, sonuçların İslahiye’miz, Gaziantep’imiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni etti.

  • Başkanımızdan 1 Kasım Seçimleri Mesajı

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç