BAŞKAN TÜRKMEN'DEN ÜYELERİMİZE ZİYARET

• 09.10.2019

Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin TÜRKMEN Üyelerimizi Ziyaret Etmeye Devam Ediyor.

Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin TÜRKMEN , Genel Sekreterimiz Haşim ERDOĞAN ile birlikte  Üyelerimize  ziyaretlerde bulunmaya  devam ediyor.

İlçemizde  Ticaret  hacminin arttırılması  Üyelerimizin  istek ve önerilerinin karşılanması kapsamında  yaptığımız Ziyaretimizde  Üyelrimizin faaliyet  göstermiş olduğu  alanlarda istek ve önerileri  dinlendi.

Başkan TÜRKMEN Üyelerimize    talepleri  ile  ilgili  İslahiye Ticaret Odası Olarak  atılması  gereken adımların  atılcağını, sektörel bazda  sorunların  çözümü  ile  Ticaret hacminin  genişlemesinin yolunun  açılacağını  Oda  Yönetimi  olarak Takipçi olacaklarını  Söyledi.

• BAŞKAN TÜRKMEN'DEN ÜYELERİMİZE ZİYARET