TOBB 'DEN ODAMIZA ZİYARET

• 26.09.2019

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeki Kıvanç İslahiye Ticaret Odasını ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin TÜRKMEN, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hüseyin ERDOĞAN, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali GELEBEK ve Genel Sekreter Haşim ERDOĞAN hazır bulundu.

Başkan TÜRKMEN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan TÜRKMEN, İslahiye Ticaret Odası'nın  çalışmaları  hakkında Başkan Zeki KIVANÇ’a bilgiler aktardı.

Başkan KIVANÇ ise TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun selamlarını getirdiğini söyleyerek Başkan HİSARCIKLIOĞLU emriyle tüm Oda Borsaları ziyaret ettiklerini, Oda ve Borsalarımızda yaşanan sorunlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunacaklarını belirtti.

Görüşme Başkan KIVANÇ'ın Başkan TÜRKMEN'e Plaket Takdimleri ile son buldu.

• TOBB 'DEN ODAMIZA ZİYARET