İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

NTB 'NİN EV SAHİPLİĞİNDE GAZİANTEP İLİ AYLIK AKADEMİK DANIŞMAN TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI

  • 24.09.2019
  • islahiye

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 81 İlde uygulamaya konulan "Akademik Danışman Projesi" kapsamında, Gaziantep ve ilçelerinde faaliyet gösteren oda ve borsa genel sekreterleri, Nizip Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

TOBB Gaziantep Akademik Danışmanı Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, genel sekreterler yürütülen faaliyetler ve iş birliği olanakları hakkında istişarelerde bulundular.

Nizip Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen toplantıya, Gaziantep TOBB Akademik Danışmanı Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Gaziantep Ticaret Borsası Genel Sekreteri Özgür Bayram, Gaziantep Ticaret Odası Genel Sekreteri Hasan Baran Uçaner, Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Hamit Doğan, İslâhiye Ticaret Odası Genel Sekreteri Haşim Erdoğan, Nizip Ticaret Odası Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu, Nizip Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mehmet Eray Ölçal ve Databank yazılım yetkilisi Mustafa Kaytar katıldı.

Toplantının açılışında konuşan TOBB Gaziantep Akademik Danışmanı Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, TOBB çatısı altında faaliyet gösteren oda ve borsaların müşterek faaliyetlerde bulunmasının önemine vurgu yaptı..

Nizip Ticaret Borsası Genel Sekreteri M. Eray Ölçal toplantıda Borsamızın faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Databank Yazılım yetkilisi Mustafa Kaytar'da TOBB Akreditasyon sistemi programı hakkında Oda ve Borsa Genel Sekreterlerine tanıtım sunumu gerçekleştirdi.

Gaziantep’te her ay farklı bir oda ve borsada gerçekleştirilen toplantıların yeni fikirlerin ortaya çıkması açısından son derece faydalı olduğunu belirten Yılmaz, Türkiye’de ilk kez TOBB tarafından uygulamaya konulan ‘81 İl’e 81 Akademik Danışman Projesi’nin aynı zamanda üniversite ve iş dünyası arasında ikili işbirliklerinin geliştirilmesine de katkı sunduğunu söyledi.

  • NTB 'NİN EV SAHİPLİĞİNDE  GAZİANTEP İLİ AYLIK AKADEMİK DANIŞMAN TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç