İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

ANUGA Gıda Fuarı ve Yurtdışı İş Gezisi Organizasyonu

  • 23.07.2019
  • fatma
ANUGA Gıda Fuarı ve Yurtdışı İş Gezisi Organizasyonu

 

Gaziantep Ticaret Odası tarafından, iki yılda bir Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen ANUGA Gıda Fuarına yönelik olarak 05-08 Ekim 2019 tarihleri arasında fuar ziyareti ve iş gezisi organizasyonu düzenlenmesi planlanmaktadır.
 
Uluslararası gıda fuarlarının öncüsü ve en önemlilerinden biri olan fuara 2017 yılında 105 ülkeden 7 bin firma katılmıştır. 280 bin metrekarelik alanda kurulan fuarda Türkiye, katılımcı firma sayısıyla dünya ülkeleri arasında 5. sırada yer almıştır.
 
Tahmini maliyetinin 1.200 – 1.400 Euro olması öngörülen Fuar Ziyareti ve İş Gezisi Programına Katılmak İsteyen üyelerimizin aşağıda yer alan linkten başvuru formunu doldurarak ön kayıt yaptırmalarını rica ederiz.
Not : İş gezisi programı kapsamında; etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa (en az 10) ulaştığı takdirde, KOBİ’lerimiz için Odamız tarafından KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteğine başvurulacaktır. Başvurunun olumlu sonuçlanması halinde, söz konusu destek ile KOSGEB’den onay alan KOBİ’lerimizin konaklama ve ulaşım ücretlerinin %60’ı (üst limit 3000 TL olmak üzere) KOSGEB tarafından geri ödenecektir.


Ön başvuru formu için

  • ANUGA Gıda Fuarı ve Yurtdışı İş Gezisi Organizasyonu

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç