İlçemizde Tahsis kapsamında faalliyet gösteren "S" harf gurubundaki plakaların dikkatine..

• 23.07.2019
  • fatma

Gaziantep Büyükşehir Belediyesnin E.23146 Sayı ve 19.07.2019 tarihli yazısına istinaden geçici olarak tahsis edilen plakaların tahsis bitim tarihi 13 Agustos 2019 olarak belirlenmiştir.
Bu nedenle İşleticilerin ve esnafımızın mağdur olamamaları için daha önce tahsis edilmiş olan öğrenci ve personel servis plakalarının tahsis yenileme işlemi için Gaziantep Büyükşehir Belediyesine müracaat etmeleri gerekmektedir. 13 Ağustos 2019 tarihinden sonra müracaat kabulünün yapılmayacağı plakaların iptal edileceği bilgilerinize duyurulur.

İslahiye Ticaret Odası