İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu Toplantısı

  • 12.10.2018

    Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde bölge sorunlarının görüşüldüğü Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu Toplantısı; Ticaret Odalarının Başkan ve Genel Sekreterleri’nin katılımlarıyla Gaziantep' te gerçekleştirildi.Toplantıya ayrıca TOBB Daire Başkanı Hasan ERBAY ile Adana Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Zeki KIVANÇ katılım sağladılar. 

 


    Suriyeli mülteciler ve alınması gereken önlemler, bölge ekonomisi ve gelişimine yönelik acil önlemler, bölge turizm havzası kurma çalışmaları gibi bölgesel sorunlar ve çözüm stratejilerinin görüşüldüğü toplantıya; İslahiye Ticaret Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin TÜRKMEN katılım sağladılar.


     Toplantı programı kapsamında ayrıca Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde , Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen “Yapı ve Gayrımenkul Fuarı Açılış Töreni”ne katılım sağlandı.


  • Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu Toplantısı
  • Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu Toplantısı
  • Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu Toplantısı

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç