Oda Başkanımız SELAHATTİN TÜRKMEN’den Bayram Mesajı

• 14.06.2018

Oda Başkanımız SELAHATTİN TÜRKMEN’den Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Başkan TÜRKMEN "Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Bu anlamlı bayramın milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum. " dedi.

• Oda Başkanımız SELAHATTİN TÜRKMEN’den Bayram Mesajı