Türk Halk Müziği Korosu Bahar Konseri

• 07.05.2018

İslahiye Ticaret Odası Türk Halk Müziği Korosu bahar konseri  Şef Ceren Tarıkahya yönetiminde İslahiye Belediye konferans salonunda yurdun dört köşesinin muhteşem türküleri ile muhteşem bir konser verdi.

Koroda Cemile Karakuş, Helin Günbat, Berrin Şaşmaz, Zeynep Altıparmak, Nevin Doğan, Cihan Uzkar, Halil Öner, Eren Aray, Kurtuluş Yeşilyurt ve Murat Tıraş, Sazlarda; Bağlamada Turgay Sarıteke, Ritim saz Ümit Nuri Gültekin, Ud da Ali Öztürk, Gitarda Deniz Dişkıran, Ney de Ziya Mert Koca, Bas gitarda Adem Bora ve Klavyede Mehmet Öztürk İslahiyelilere muhteşem bir akşam yaşattılar.

Oda Başkanımız Sayın Selahattin Türkmen Konser sonrası yapmış olduğu konuşmada Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti ve saygıdeğer eşi Pelin TÜRKMEN hanımefendi ile beraber konser veren müzik sevdalılarına birer çiçek verdiler. Hiçbir maddi beklentileri olmayan koro üyelerine tekrar teşekkür eden sayın başkan bu tür organizasyonların artması gerektiğini ve İslahiye Ticaret Odası olarak her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

• Türk Halk Müziği Korosu Bahar Konseri