• 22.02.2018

Gaziantep ili sınırlarında faaliyet gösteren Oda ve Borsalar; Gaziantep Üniversitesi Teknopark işbirliğiyle ve KOSGEB desteğiyle Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek olan genel sanayi fuarına katılacaktır.

Dünyanın en önemli sanayi fuarı olarak kabul edilen Hannover Messe, 23-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecektir. Etkinlik boyunca 75 ülkeden 6 bin 750 şirket, 85 ülkeden 250 bin ziyaretçiye ürünlerini ve hizmetlerini sunacak. Fuarın ana ürün grupları arasında; endüstriyel malzemeler, ışıklandırma teknolojileri, elektrik mühendisliği için ekipmanlar, güç kaynakları ve kontrol mekanizmaları, elektrik otomasyon teknolojileri, robotlar ve endüstriyel ekipmanlar yer almaktadır.

Fuara katılmak isteyen firmaların en geç 26 Şubat 2018 tarihine kadar İslahiye Ticaret Odasına kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Not: 26 Şubat 2018 tarihine kadar yapılan başvurulardan ikili görüşme ücreti alınmayacak olup; belirtilen tarihten sonra yapılan başvurulardan 120 € ikili görüşme bedeli alınacaktır.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için irtibat telefonumuz: 0 342 862 1126

• GAZİANTEP İLİ ODA/ BORSALARI GAÜN VE TEKNOPARK İŞBİRLİĞİ İLE GENEL SANAYİ FUARINDA BULUŞUYOR