İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

İslahiye ve Nizip Ticaret Odası’ndan Gürcistan’a İş Gezisi

  • 23.10.2017

İslahiye Odası  ve Nizip Ticaret Odası tarafından bölgenin ekonomisine katkı sağlamak, üyelerinin dış pazarlara açılmaları, ihracatlarını arttırmaları, yeni ürün ve teknolojileri yerinde görme fırsatını sunarak fuarlara katılımlarını teşvik etmek ve Gürcistan ile iş birliği imkânlarının geliştirilmesi amacıyla 18 – 22 Kasım 2017 tarihleri arasında Gürcistan’ın Batum ve Tiflis şehirlerine yönelik bir ticaret heyeti programı düzenlenecektir.

 

Heyet programı kapsamında,  Batum şehrinde Gürcistan’da bulunan firmaların yapacağı tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra sektörel görüşmeler de gerçekleştirilecektir.

 

Tiflis şehrinde ise 17. defa düzenlenecek olan uzun süredir gelişen dinamikleriyle köklü ve tanınmış bir organizasyon haline gelen, Agro Expo Food Drink Tech Fuarı ziyaret edilecektir. Fuar da Uluslararası Agro, Gıda ve İçecek Ürünleri, Paketleme ve İşleme Ekipmanları sergilenecektir.

 

Ayrıca fuar programı kapsamında firmalarımız ile Gürcistan firmaları arasında ikili görüşmeler organize edilecektir. Etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa (en az 10) ulaştığı takdirde, KOBİ'lerimiz için Odamız tarafından KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği 'ne başvurulacaktır.

 

Başvurunun olumlu sonuçlanması halinde, söz konusu destek ile KOSGEB'den onay alan firmalarımızın konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetlerinin yüzde 60'lık kısmı üst limit 3000 TL olup KOSGEB tarafından karşılanacaktır.

 

Program için kontenjanımız sınırlı olup, katılım başvuru önceliğine göre belirlenecektir. Ziyaret Programı ve Katılım Bedeli İki kişilik Odada bir kişinin paket tur ücreti 850 dolar, Tek kişilik odada bir kişinin paket tur ücreti 975 dolar’dır.

 

İlgili programa katılmak ve bilgi almak isteyen firmaların
Nizip Ticaret Odası Dilek SÜZER DEMİR (Tel: 0342 517 10 11 Dâhili:139 E-Posta: d.suzer@nto.org.tr) ve İslahiye Ticaret Odası Haşim ERDOĞAN (Tel: 0342 862 11 26 E-Posta: islahiyeto@tobb.org.tr ) ile görüşmeleri gerekmektedir.

  •  İslahiye ve Nizip Ticaret Odası’ndan Gürcistan’a İş Gezisi

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç