İslahiye Ticaret Odasında İstihdam Seferberliği Toplantısı

• 08.03.2017

İlçe Kaymakamı Sayın Ramazan YILDIRIM, Belediye Başkanı Sayın Kemal VURAL , AK PARTİ İlçe Başkanı Sayın İbrahim ERDOĞAN ve İlçemizde bulunan diğer oda başkanları ile ilçemizde faaliyet gösteren işverenlerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Oda başkanımız sayın SELAHATTİN TÜRKMEN Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın başlatmış olduğu İstihdam seferberliğinde kendisini yalnız bırakmamamız gerektiğini vurgulayarak Ülkemizin içinde bulunduğu bu ekonomik sıkıntıların bir an önce atlatılabilmesi için herkesin taşın altına elini sokması gerektiğini belirtti. Yapılan istişareler sonucu ilçemizde işsizlik ile ilgili kısa vadede alınması gereken önlemler ele alındı. Ayrıca İlçe Kaymakamımız Ramazan YILDIRIM ve Oda başkanımız Selahattin TÜRKMEN Devletimizin gerek istihdam seferberliği için gerekse daha önceden alınmış olan kararlar sonucu vermiş olduğu devlet teşviklerinden bahsederek işverenlerin mutlaka bu teşviklerden faydalanması gerektiğinin altını çizdi. Toplantıda yer alan işverenlerden istihdam sözü alan İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan YILDIRIM işçi alacağını taahhüt eden tüm işverenlere teşekkür etti. Oda başkanımız Selahattin TÜRKMEN yapılan istihdam seferberliği toplantısına katılan herkese teşekkür etti ve toplantıda alınan kararların mutlaka kısa vadede uygulamaya geçmesi gerektiğini bir kez daha vurguladı.

• İslahiye Ticaret  Odasında  İstihdam Seferberliği Toplantısı