İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

Enflasyonla Mücadele Programı İndirim Kampanyası

  • 12.10.2018

 Bilindiği üzere, hükümetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke gelinde “İndirim Kampanyası” başlatılmıştır. 81 il ve 160 ilçede Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında yer alan 365 Oda/Borsamız ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda/Borsa üyelerinin İndirim Kampanyasına katkıda bulunması önem arz etmektedir.

Bu kapsamda, üyelerimizin ekteki listedeki (ek-1) tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.

Enflasyonla mücadele kapsamında sattıkları ürünlerde indirim yapan ve kampanyaya destek olan üyelerimizin 19 Ekim 2018 Cuma Gününe kadar Odamıza bildirmelerini rica ederiz.

İslahiye Ticaret Odası olarak tüm paydaşlarımızla birlikte Ticaret Bakanlığımızın açıkladığı programa tam destek veriyor, bu mücadeleye destek olan üyelerimize şimdiden teşekkür ediyoruz.

Tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetler listesi için tıklayınız

  • Enflasyonla Mücadele Programı İndirim Kampanyası

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç